Thursday, May 1, 2008

Intro like always...


1st day and it's shiny day.

Salam and Selamat Sejahtera.
Taktaulaa dan aperkah sebabnyer tergerak hati nak create blog pasai me,myself and mylife... Selain objektif utama nak buat jadi photoblog mungkin leh jadi digital diary, nak beli digital diary mahal sgt, so tulis jer kat blog.. murah cepat dan padat. Tp paperpun tgkla mcm mane, ikut mata,hati & perasaan sebab prinsip,minat dan kemahuan manusia berubah-rubah.. So aku pun same, ikutkan sahaja apa yg berlalu.. asalkan sedar asal usulnya... Boleh buat lagu nih :)

Oklah.. nothing to say.. mari bersama kite berkongsi pengalaman. Salah dah silap harap dimaafkan ;)



Hi all,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
this blog was created
to share anything stored in
storage box inside my brain!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No comments: