Thursday, January 1, 2009

Project Satria - a.k.a reborn Wife aku nyer Satria..


Wah lame gile tak update blog aku nie.. biasela memule tue hehangat taik ayam jerr.. ok2, back to the storybook.. last year tue aku dlm perancangaan nak tuka kete.. ingat nak beli kete baru ler, gear auto (memandangkan semakin hari semakin senja) jadi nak rilek2 sket bwk kete. So masalah timbul, kat umah ader 2 kete, satu kete aku (kelisa) satu kete Bini aku (Satria).. tp kete satria binie aku nie.. hmmm.. mcm mane yek nak cite, agak sadis ler.. taun 97, kopak2 bumbung, kaler belang2.. dengan gelaran satria "faded" yg diberikan oleh kwn2 opis dier.. hahaha, nak tergelak kat depan bini aku kang kecik ati lak.. huhu.. So, aku decideler.. alang2 aku nak jual kete nie pun xbape nak ader rege a.k.a tokei kedai Used Car pun suh aku g anto besi buruk jer.. So, aku memulakan project untuk meng"PIMP MY RIDE" kete binie aku.. dah mcm En, Xzibit lak rase... tp bile dipikir2kan secara mendalam, aper yg aku buat nie tak berkaitan pun ngan objektif sebenar aku pun.. Tadi kate nak pakai kete auto.. huhuhu.. Lantak ler, tetibe aku rase aku sbenarnyer masih muda remaja.. :)

So, ini adalah sample kete yg aku dapat kat en Google.com untuk aku jadikan insipirasi dan idea aper yang aku nak wat nanti:


Hmm....Dapatkah aku meng"PIMP" kete bini aku, kite tgk dan lihat hasil nyer nanti yer... TTuunggggguuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No comments: