Sunday, July 26, 2009

Hepi Besday to U :)

"Wife aku yg Hepi sbb dapat Hadiah"

Hari nie besday wife aku.. xder pegi memane pun, sbb aku keje, tp kat rumah ler.. So, sambil2 buhsan wat keje tue. Aku wat la sesi fotokaki bersama wife aku & bersama Besday Prezen nyer.Prezen tue dipilih berdasarkan wishlist wife aku utk taun 2009 (aku bace dalam blog dier). Jgn dier tulis ngarut2 plak taun depan sudah, Jenuh aku nak mencarik plak.. Al kesannyer, hadiah yg aku bagi tue adalah ~ Perfume Marc Jacob Daisy. Xderla mahal2 sgt, xmampu aku... :) Aku pesan kat membe opis aku yang pergi cuti kat Langkawi. Org ckp perfume kat sane murah. So aku pun ambil kesempatan ler.. dgn memesan sebotol perfume. Bile dier balik opis & pass kat aku. masalah plak.. Mano den nak simpan perfume nie?? Xder space lak nak sorok dalam bag. Jadi, ptg time balik keje tue. aku pas jerla kat wife aku.. hehehe xperla.. janji dier suke aku pun suke.. biasela, aku kan suke bile wife aku suke :).... bape byk suke daaaa... Nway,shot2 nie diambik @ home office dikala aku sedang oncall.

"Nieler Hadiah nyer.. Sorry, ternampak pulak bayang2 aku"

Ucapan kepada Isteri aku..
"Hepi Besday Sayang, semoga panjang umor, murah rezeki, berjaya di dunia dan akhirat, jadi isteri&Ibu&nenek & insan yang Solehah"

Saturday, July 25, 2009

Aku dan Air.


Hujan yg turun bagaikan air mata.. tp ini bukan hujan, tp air shower :)


Tgh musim2 panas nie.. mmg la rase slalu nak mandi. Disebabkan selalu meluangkan mase dalam toilet. Tergerak ati nak buat sesi photoshoot dari dalam toilet plak.. huhu. Pastikan toilet anda jauh dari bau bauan yg kurang menyenangkan, ini boleh menyebabkan kerosakan pada sensor kamera anda dan "boleh mendatangkan marah" bak kate Ahmad Nisfu. Jgn mara nanti kene jual... hehehe.. Antara xtiviti boleh dilakukan dalam toilet adalah shoot gerakan air dari shower, pembiasan dan pantulan air dan bayang 2 ~ mcm anjing dan bayang2 plak dan mcm2 lagi mengikut kreativiti masing2 :)

Friday, July 24, 2009