Monday, March 28, 2011

Berakhirnye Minggu yg Memenatkan

Myself up side down
lompat kegumbiraan sbb dh selesai satu tugas

Yeehhhaaa!! Tamat sudah mgu yg memenatkan :) Bermula dari hari jumaat aritue.. Kene oncall - Keje 12 jam (9am-9pm) . Pastu time g smyg jumaat, kete aku abis minyak tetibe - padahal meter minyak baru menyala jer. Sebaik ader Hamba Allah yg bantu anta smpai rumah.. sbb enpon + duit sume xbwk. Dugaan.. dugaan :)

Sabtu - pegi kenduri best friend - Zaim @ Shah Alam, Lepak smpai ke petang sbb dier invite kami rakan2 sume g sesi outdoor. Time nie, kwn2 posing ngalahkan pengantin lagi.. tmbah2 bab rakam video.. ngeh ngeh

Ahad - Pagi ader pre wedding membe aku @ Cyberjaya. Pkul 8, tp start lambat sbb kete aku wat hal lagi skalik. Xmo startla plak.. Batt kong, so terpakse tgu bantuan dr En Mahathir utk jump kete. Lastly kitorg start dlm pkul 10 dan abis tgh ari.. sbb cuaca dh tersangat panas. Kwn2 sume mmg sporting abis.. tp byk mende sbenarnyer xsempat wat, sbb mase terhad. Maybe next time.. post wedding plak yer Cik & En Naim's :)

Sesi Petang - continue ker Besday party @ Cheras. Ton ten ton teng.. smpai ke pkul 6pm. Adeh.. mmg kepenatan sgt ler.. Malam balik pun mata dah lebam, tgn pun dh lenguh.

Isnin - Mase utk berehat, tp tangan duk gatal jgak nak menaip.. So, post nie lah hasilnyer :D

2 comments:

yangyuyu said...

gambar ni lawa...hebat...dan lain2..hihi...suka...like like

hafeez.halim said...

hahaha.. tenkiu kak ummi :)