Tuesday, March 8, 2011

March 2011 - Watta bz month :D

Salam semua,
Wah!! udah lame rasenyer xupdate blog nie. 2 minggu snyap sunyi tanpa ader gamba2 baru.. Mintak maap ler yer :) Bukan sajer2 malas ker aper, tp terlalu byk mende perlu diuruskan. So aku listkan la xtiviti utk bulan March nie

2 March - Besday aku.. hehe
5 March - Menyiapkan customer album & brg2 yg lain
7 March - Pickup family from KLIA - Blk dari umrah
12 March - Wedding Job @ Terengganu
15 March - Checkup Baby @ Annur Bangi (38 Weeks!!!)
26 March - BFF wedding @ Shah Alam
27 March - Pre Wed Job @ Serdang
+
Sedang menyiapkan photo gallery aku - utk tujuan komersil (unjuran dari photog biz aku yg officially started early this year) mohdhafeezhalim.blogspot.com

+ Most important thing adalah: (DAH MASUK FASA BERJAGA2 UTK WIFE AKU BERSALIN)


Very special cake frm Wifey
Kek plg special aku dapat utk besday taun nie.. hehe. Kisah nyer aku duk asyik request nak lens dr wife aku.. skali dier bagi kek, kamera + siap tripod lagi.. hehe Abgnie memain jerla mntk Lens tue.. :) Paperpun.. Tenkiu Sayang. Luv u very much la :)

Sticky Album Process
Proses menyiapkan sticky album utk customer, tgh sort utk groupkan gamba mengikut page :)

sedang menunggu di KLIA
Kami yg sedang sabar menunggu di KLIA. Budak2 + emaknyer sdang rindu sgt kat babah. Almaklumlah, 2 mgu xjumpe.

Tepung Tawar
Antara gamba dalam mohdhafeezhalim.blogspot.com - blog xsiap lagi. Ader lagi perubahan code kene wat + prob open dgn IE8 blom setel lagi.. perlukan bantuan Wifey a.k.a personal programmer aku :)

Pertunangan - Roselini & Syakirin
Pasangan yg same aku shoot time tunang dulu, akan berkahwin di terengganu nanti :)

Potraiture - Maternity Jamie
Nie gamba mase 2nd trimester, Skrang dah 3rd.. perot pun dah boyot lagi ;)


Harap2 semua yg dirancang berjalan dengan lancar. Ameen :)

10 comments:

Katak Ijau said...

huh...jeles aku..
suh shootkan aku pnye majlis nanti ko jual mahal!! :p

adrenalina said...

wah ... yg plg best tgk gambar dalam gambar yg banyak2 tuh =)

n of course lah..kedatangan org baru yg ditunggu2...

hafeez.halim said...

katak ijo - aku bukan jual mahal, kan aku dh ckp.. kwn2 kawen aku nk mai mkn, borak, gosip + jadi org yg dalam gamba.. hehehe

adrenalina - mmg bess tp nk menyiapkan tue yg x bess.. huhu
mmg xsabar nak menunggu + ader nebes sket ;)

yangyuyu said...

hafeez, selamat menyambut kedatangan baby, wife bersalin di mana, nanti awk request kat doctor nak bawak masuk kamera dlm labour room, snap gambar baby fresh from womb..moment yg sgt berharga ok

selamat maju jaya utk biz juga:)

sama la sy pun busy, bulan mac ni musim org kawen kan

yangyuyu said...

dah tgk blog biz tu, looks so pro...kagum siut, tak sangka guna blogspot pun leh buat template gitu

hafeez.halim said...

Insyallah bersalin dkat Annur, Bangi. Mesti bwk nyer camera, xleh tgal pluang keemasan. Tp takut sye yg pengsan sblum amik gamba.. hehehe :)

Tuela, mmg bzler bulan 3 nie.. mcm2 mende nk tkejar2.. itu blom masuk cite keje opis lagi.. huhu

Okla sis, nway. thanks for ur support & Selamat maju jaya too :)

afzan said...

pergh complete set kamu dapat semperna your besday. aku suka trick ni! haha

hafeez.halim said...

haha.. sye pun xsngke akan dpt kek mcm nie :)

yangyuyu said...

eh hafeez awk muda sethn je dr sy rupanya, xyah panggil kakak pun xpe..besday pun lmbt g....:)

hafeez.halim said...

xperla sis, itu tande hormat sye ;)