Friday, April 29, 2011

Tanjung Api, Kuantan

Tanjung Api, Kuantan

Hmm.. arinie aku blk KL setelah beberapa hari teman wife aku berpantang di Kuantan. Boring & sedey plak rasenyer.. Tp xperla, blk kejap jer sbb ader knduri anak buah aku kat Perak weekend nie. Pastu next week leh blk Kuantan semule.. yippie!!!

Sunday, April 24, 2011

My Lil Princess: Jasmeen Malaeka

Pejam celik pejam celik Jasmeen dah 3 minggu!!!
*sori la yer... Mode:Tgh seronok amik gamba budak tenit nie.. hehehe
Jasmeen Highkey
Jasmeen ~ high key

Friday, April 22, 2011

My Lil Princess: Jasmeen Malaeka

Mommy & Abi princess - 2 Weeks Now!!
My Honey Bee - Jasmeen Malaeka

Thursday, April 21, 2011

Alam Semesta: Bulan

Bulan Terang

Dari Surah Al Qamar : Ayat 1 Bermaksud:
Telah hampir saat (kedatangan hari Qiamat), dan terbelahlah bulan.


PS: sye google2, ader byk aritikel ckp ader kesan bulan terbelah.. renung2kan & selamat beramal :)

Wednesday, April 20, 2011

Recap: Pre Wed Naim's

Pre wed Naim's - kwn sekolah aku sbenarnyer. Insyaallah, akan diijab kabulkan hujung bulan 5 nie.. Konsepnyer simple - Easy going, santai with best frenz ;)

Plan asal utk wat outdoor nie pkul 8, tapi aperkan daya. Byk pulak halangan pagi tue.. kete aku bateri kong.. kwn aku sorg tayar pancit.. Akhirnyer, pkul 10am jgakler baru kitorg start. Time tue matahari pun dh meninggi - agak panas ler sehingga pedih kulit yg mulus nie... huhu Sume shot pun kejap2 jer.. cepat2 carik tmpat2 yg redup.

Wpun sekejap - smpai pkul 12pm. Alhamdulillah.. we all having so much fun. Gelak jer spjg sesi photo. Wpun flashlight aku jatuh ke tanah.. huhu

Pre Wed Naim's
Pre Wed Geng Bas Skolah
Pre Wed Naim's
Pre Wed Naim's
Pre Wed Naim's
Pre Wed Naim's
Pre Wed Naim's
Pre Wed Naim's
Pre Wed Naim's
Pre Wed Naim's
Pre Wed Naim's
Pre Wed Naim's
Pre Wed Naim's

Upacara terakhir - aksi melepas belon beramai ramai :)

Pre Wed Naim's
Pre Wed Naim's

To all my dear frenz - tenkiu sbb be sgt sporting through out the day..
To Naim's - semoga aper yg dirancang sume berjalan lancar ;)

InsyaAllah, Ameen

Monday, April 11, 2011

Hey World.. Yes, I'm here :)

Assalammualaikum W.B.T
Dengan Keizinan Allah S.w.T, maka lahirlah seorg lagi hambanya di muka bumi ini. Syukur, Alhamdulillah :)

Jasmeen Malaeka
Jasmeen Malaeka
D.O.B 02042011 0207PM
Annur, Bangi

"Ya Allah, dekatkanlah ia dengan kebaikan & jauhkan ia daripada kejahatan dengan rahmat mu"

Saturday, April 2, 2011

Doakan Kemudahan buat Kami Sekeluarga

Assalammualaikum,
Pagi tadi isteri sye telah dpt "THE SHOW" and now dah start pelan2 contraction.. hmm.. expected maybe by today or Sunday dier akan melalui proses melahirkan anak sulung kami :)

So kwn2, berikutan itu.. sye juga akan berehat seketika dr meng'update' blog nie.. utk memberi sepenuh tumpuan kepada Isteri dan ahli baru dlm keluarga kami :D

Kesempatan ini juga, sye mewakili keluarga dan isteri, ingin memohon ampun & maaf sekiranyer ader berlaku salah dan silap, sengaja atau x disengajakan. Doakan kami, terutamanye isteri saya agar diberi kekuatan dan kemudahan untuk melahirkan bayi kami. Doakan juga supaya anak yang bakal lahir ini akan menjadi seorg yg berjaya didunia & akhirat.

Ameen ya rabbalalamin

Jamie - Maternity

Friday, April 1, 2011

Portraiture - Orang Lama

Potraiture
Portrait ini diambil ketika kenduri di Terengganu tempoh hari