Monday, April 11, 2011

Hey World.. Yes, I'm here :)

Assalammualaikum W.B.T
Dengan Keizinan Allah S.w.T, maka lahirlah seorg lagi hambanya di muka bumi ini. Syukur, Alhamdulillah :)

Jasmeen Malaeka
Jasmeen Malaeka
D.O.B 02042011 0207PM
Annur, Bangi

"Ya Allah, dekatkanlah ia dengan kebaikan & jauhkan ia daripada kejahatan dengan rahmat mu"

10 comments:

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

tahniah apis....
sedap nama anaknya ni
Duk kat bangi ke? annur tu dokek benor ngan umah akak dik oi...:-)

yangyuyu said...

tahniah, so cute...

meriahla waktu malam kowang ye..hehehe...

hafeez.halim said...

Tq kak Dila :)
sye duk kat area Equine park... hehe
akak duk bangi mmgla dkat sgt ngn annur nie.. umah akak sek bape?

Tq Sis Ummi
hehe... mmg sedang meriah pun :)

Nad @ MamaZakwan said...

congrats lagi skali (ntah kali ke berapae ntah ;p)

comelnye budak tecit ni...
tak lama lagi jadik model abi die la, heheh

ejai_ej said...

hohoho.. takde rezeki aku nak share beday ngan anak ko kan loped.. errr.. boleh ke aku panggil ko loped? hahahaha.. tahniah2... susun plan untuk anak taun depan plak.. hehehhehe

adrenalina said...

Tahniah!!! wah comelnya...nama pun comel jugak =)

hafeez.halim said...

Nad - hehehe.. iyer2.. tq2, pnat dh aku tenkiu ngn ko nie.. ngeh ngeh :)
Itu semestinyer.. ari2 aku suh posing :)

Ejai - haha.. mmg aku saje xbagi same ngn besday ko.. :)
Loped?? haha.. boleh2, nie mesti ko tgk kwn2 skolah aku duk pgil name tue.. orait bro, gudluck.. usaha tangga kejayaan

Adrenalina - Tenkiu2 :) lame xnmpk.. ada sehat ka?

ejai_ej said...

hahahah.. buakna per.. aku rasa cam skema je paggil ko hafeez.. cuba ko suggest nama2 yg senang aku nak panggil ko.. cam budak skolah ko merangkap sepupu bini aku tu aku panggil yap je.. sonang bai tu.. huhu

hafeez.halim said...

xderla skema sgt, pgil hafeez pun rock aper.. pis ker.. peace no war ker.. hahaha

ejai_ej said...

hahaha.. okok.. aku panggil ko apis okeh.. nih.. ko dah kener tag ngan aku.. mari kita sesama tag team.. hahahah contest