Thursday, May 5, 2011

Monorail Suspension Bridge : Putrajaya

Putrajaya lagik? Hhmmm.. mcm xder tmpat lain nak g jer akunie.. Nk wat mcm mane, dh Putrajaya jer tmpat yg snang aku nk pegi ;) Jalan x jem, dekat pun dekat, kemudahan nak smyg ker nak mkn ker snang.. kalo ujan xjadi amik gamba, leh g Alamanda tgk wayang.. Hehehe.
Kebetulan smlm aku cuti, ptg plan la nak wat xtiviti kasik kluar peluh.. Nak joging malas plak. Hmmm.. Pk2.. g jenjalan ngn kamera lah.. So smpaila putrajaya.. Smbil2 amik gamba pun leh kluar peluh gak kan :)

Pening jgak aku sblum nak shoot gamba nie.. duk pk mende yg aku nak shoot. Sbb gambo masjid dh ader, House of Justice udah, Jambatan sudah.. Ahha.. satu lagi blom.. Jambatan yg Xsiap tepi masjid besi tue.. Yezza.. trus g carik tmpat parking, jln2 kat area situ. Carik angle2 yg rase sedap dimata.. Pacak Tripod & ShootZZZzz!!

Tgkla Hasil yg xseberapa nie ;)

Monorail Suspension Bridge, Putrajaya

Time is the most important investment you can make in getting good landscape pictures. When you arrive in a place you've never visited before, spend time scouting—driving or hiking to different locations, finding different vantage points. Lenses and sensors cannot do this by themselves. They need help. - National Geographic

1 comment:

yangyuyu said...

phew lawa tul gambar ni, post la kat the photoholics dan share teknik2 nya..

baby apa kabar