Tuesday, July 19, 2011

Corporate Event - Axiata AGM

Alhamdulillah.. selesai satu lagi tugasan. Wpun delay sket atas faktor masa dan kesihatan dapat jugakla deliver dalam mase yg dijanjikan. Many Thanks to Ejai yg membantu "buy time" dengan bos dier.. haha

Actually, ni adalah assignment 1st sye untuk corporate event. Dengan bantuan 2 rakan sye, sume berjalan dgn lancar dan kami berjaya buat full coverage dari awal smpai abis event.. Kalo sye sorg tue mau koyak gak nak pusing kaver semua tempat ;)

Hmm.. bg tujuan keselamatan sye upload gamba end product jerla yer ;) Gamba2 yg lain simpan dalam arkib Axiata.. hehehe

Corporate Event - Axiata
Corporate Event - Axiata

6 comments:

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

good JOB, bro

yangyuyu said...

wow grand nya leather cover ke?

rizalarif said...

cun!!! tp syg xdpt tgk yg real.. ko dh anta kn ni... huhuhu...

ejai_ej said...

rizal~~ kalo ko nak tgk yg ori, jempot la dtg kat office aku. tengok hasil kejer kowang ber-3...hahhahaha.

terbaek dude.. thanks sebab sudi amek gamba untuk corporate event nih...

hafeez.halim said...

Thanks Kak Dila :)

Normal imagewrap jer Kak Ummi :)

Ayai - udah dianto, aritue aku tlupe bwk plak. Kalo tak leh tgk.

Ejai - Thanks jgak bro, tanpa anda siapalah kami.. huhu

usop said...

terbaek la ped..