Monday, July 18, 2011

Blog asyik Senyap jerk..

Salam semua.. ader org lagi tak nie.. :D
Kesian blog nie, asyik kena tgal jer, sunyi sepi..lelame org pun larik.. huhu. Bukan aper, sye nie sedang melalui satu fasa baru kehidupan. Almaklumla, baru dapat baby.. So, sume pun baru bg saye, pengalaman baru dan rutin pun kene adjust2. Sblum nie kat umah ader 2 org jer (Sye&wife). Tp skrang nie kene uruskan budak tenit lagi sorg. 3 bulan pertama nie, mmg mcm mingguan orientasi for us. Mmg kelam kabut, panic, xtau watpe, tensen, xcukup tdo & sume sume pun ader. Sape dh ader anak tauler mcm mane... hahaha. Wpun mcm tue, sye & wife still mampu snyum and rase hepi bile tgk Jasmeen nie. Sye slalu ckp kat wife sye "owh.. mcmniela mak bapak kite sayang kat kite" :) Oleh itu, hargaila jasa mak ayah anda, hormati dan setiasala doa utk kesejahteraan mereka.. Ameeenn

Orait, bebalik kpd hal blog. Insyaallah, mulai arinie sye akan rajin kan diri untuk menghupdate & pasni akan memenuhkan dgn gamba wedding2 yg tak ter publish dr dulu ;)
Malay Wedding

6 comments:

yangyuyu said...

ada orang:)

oh sedang mg orientasi...faham sesangat hehe...

eda_ej said...

wahhh.. semangat ape yang menyerap nih??? rajin2 update ye.. =D

ejai_ej said...

huhuh... chaiyok2.... aku mampu bg moral support je.. nak bg duit mmg tak mampu. hehehhe... kalo nak tag ngan aku tak de hal dude.. jadi tukang pegang flash pon, aku dah cukup bangga dah.. janji ko ajak aku. hehehhe

whitemelorstudio said...

fuhh.. sebaik ader orang. Thank byk2 Kak Ummi :) Kak Ummi mesti paham sbb lg otai ader anak 2.. mcm yer kak? susah tak?

Eda - semangat g seminar, nak berjaya xleh malas.. haha Insyallah.. akn hupdate slalu ;)

Ejai - Thanks bro, xper bro.. agak2 aku nk pau ko. aku wat2 tgal wallet.. hehehe jgn mcm tue der, aku kan tag team ko.. ko carik org lain, aku curik kamera ko.. hahaha

rizalarif said...

bagus2... br nmpk portfolio tu bang... jgn letak dlm poket.. tp suh org tgk kt dlm poket tu.. bak kate shahrin ong.. xnmpk bro.. hehehe...

hafeez.halim said...

ya betul, jgn duk simpan dalam poket.. aper yg ader tue bwk kuar.. hehehe