Wednesday, September 21, 2011

Mechanical Gear

Salam hari rabu.. :) wordless wednesday?? Orait.. gambar nie sye amik mase pergi KLIMS2010 last year kat PWTC. Sekian, Terima Kasih :D
Mechanical Gear
Nak cite sket jugakla. Dulu masa study saye amik course mechanical engineering tapi sekarang saya kerja dalam bidang IT.. haha Jauh btul menyimpang, nak wat mcm mane.. carik2 keje bidang Mechanical xdapat, skali dapat peluang keje IT.. sebat jerla dari menganggur duk mengabiskan beras jerk. Alhamdulillah, sekarang dah masuk 6 taun sye kerja dalam bidang nie. Itulah namenyer rezeki Allah, manela kite nak tau kan ;)

4 comments:

ejai_ej said...

hahaha.. samo la den.. dulu aku belajar mechanical engineering, lepas tu amek dip dalam industrial design. last2 kejer ngan cosec.. giler kan.. Allah dah tentukan Rezeki setiap umatNya. huhuhu.. biler nak lepaking?

yangyuyu said...

ye betul tu rezeki tuhan...alhamdulillah...

entry ko ni dah tak wordless ni:)

hafeez.halim said...

Ejai - iyerla, yg penting halal. Wpun ko ader bgtau yg ko cita2 nak jadi pencopet moto dulu.. hahaha Lepaking pas rayala der, byk program weekend skrang nie.

Kak Umi - hahaha.. gatal tgn nak menulis jgak :)

ejai_ej said...

aku nak copet koto ko je.. pasal moto ko tak best. hahhaha