Wednesday, April 4, 2012

Masyuk ker??

Halu dan Assalammualaikum..
Topic nak membebel harinie - Masyuk ker?? Aper yg Masyuk??
Nak cite pasal sket pasal wedding photography. Kenapa yek, asal dapat job jer org ckp "Masyuk la ko" terkonfius skejap :b Aper yg menyebabkan org ckp kerjaya photography nie sesuatu yg return value nyer tinggi? Sbb tgk kamera besar kah? Lens yg pjg sedepa kah? atau Fan kat FB beribu ribu lemon?
Hmm.. Bagi saya, tangkap gamba ker, jual burger ker, meniaga spring potato ker.. Semua nyer akan masyuk kalu kite berusaha gigih & dengan keizinan Allah S.W.T. Kalu malas, keje x jujur, tipu org sana sini.. Xjalan jugak ler :D Wallahualam

Resepsi IZza & Ayep
wedding dekat Ipoh on February

4 comments:

eda_ej said...

btol.. tak baik tipu2.. tipu tu kejap je slamat.. lepas tu rase la..

yangyuyu said...

betul- kalau buat keja, masyuk la, duduk umah je, apa yg nak dimasyuk nya....:)

faizal ridzuan said...

huhu.. kengkadang mungkin dieorg dengo citer ader photog2 yg dah tahap TITAN nih charge sampai belas2 ribu untuk satu job. so dieorg igt photog yg yg tak berapa nak TITAN nih mungkin dapat tak belas pon hampir kepada belas la.. tp hakikatnyer? hurm... janji rajin tu aku sangat setuju.... hahahaha.. panjang plak aku merepek kan. :p

Puan Fifiey said...

cantik! Salam perkenalan.. jom follow blog saya balik..:)